Reno Affald 531X150

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Opdateret den 18-05-2017.

Privatlivspolitikken er gældende for følgende tjenester: Affaldsportal, RenoTrack, BinTag, Pladsfolk Onsite, Transportør Onsite og RenoMobil (herefter samlet kaldet Tjenester). Tjenesterne udbydes og administreres af Sweco Danmark A/S.

I vores privatpolitik kan du læse, hvilke oplysninger vi indsamler og gemmer, hvor længe vi gemmer oplysningerne, hvad vi anvender oplysningerne til og hvem, der har adgang til oplysningerne.


Personoplysninger

Når du benytter vores Tjenester indsamler og gemmer vi automatisk de oplysninger, som du giver under brugen af vores Tjenester. Der er tale oplysninger såsom dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer samt eventuelt fotografier, som du måtte uploade under din brug. Endvidere indsamler og gemmer vi oplysninger om din enhed og din enheds opsatte adresser.

 

Hvor længe vi gemmer personoplysningerne

Oplysningerne gemmes på ubestemt tid under gældende lovgivning.

 

Hvad vi anvender personoplysningerne til

Dine indtastede oplysninger bruges i forbindelse med den kontakt til din kommune eller dit forsyningsselskab, som du foretager igennem Tjenesten. Oplysningerne bruges til behandling af f.eks. din anmeldelse, en bestilling eller anden kontakt, som du måtte have med din kommune eller forsyningsselskab igennem Tjenesten.

Endvidere benyttes den indsamlede data til generering af statistikker for brugen af Tjenesterne, herunder hvor mange adresser, der benytter Tjenesten, i hvilke kommuner disse adresser befinder sig, hvilken version af operativsystem, som din enhed bruger. Der gemmes kun anonyme data i statistikken.

 

Hvem der har adgang til personoplysningerne

Personoplysningerne er alene tilgængelige for Sweco Danmark A/S samt for din kommune eller det forsyningsselskab, som du har kontrakt med igennem Tjenesten.

Er du interesseret i at vide, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, skal du henvende dig til din kommune eller til dit forsyningsselskab.

Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart.

 

Virksomhedens oplysninger
Sweco Danmark A/S
T&M - Waste Management
Granskoven 8
2600 Glostrup
Danmark
CVR: 48233511

Bookmark and Share
Reno Affald 226X180

Kontakt

Anders Krøjmand Humle Team Manager
+45 4348 6994
AndersKrojmand.Humle@sweco.dk